|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Rad Morra

125034 zlatých
|
Zaslal: po březen 08, 2010 1:55 pm Předmět: |
|
Nechci ti nic Mudro vnucovat, ale v rodinném domku, že bys neměl trochu místa aspoň na jeden meč? Za ty peníze, je to fakt skoro zadarmo a ta kvalita je dobrá. Ale vůbec tě nechci k ničemu přemlouvat. Jen si myslím, že nás oba baví takové hry jako M&B a historie, takže jsem si myslel, že aspoň jeden takový mečík by nemusel být k zahození. Akurát to vždycky dost dlouho trvá, než ty meče pošlou. Asi to musí nejdříve přímo objednat ve Španělsku a ti je pak na základě jejich objednávky pošlou. Vyrobené je už asi mají dopředu. Už se nemůžu dočkat. Už jenom ten pocit, vzít ho do ruky a zkusit s ním párkrát máchnout, člověk si aspoň pak může udělat názor, jak takový boj mohl probíhat a jak dlouho takový rytíř byl schopen bojovat, než se fyzicky zcela odrovnal.  _________________
  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
raider Moderator

40900 zlatých
|
Zaslal: po březen 08, 2010 2:14 pm Předmět: |
|
S tým hraním je to bieda, Rade. Ale dal som si záväzok, že do svadby ten DA dohrám, nech sa deje čo sa deje
Momentálne sa snažím na notebooku rozbehnúť Fallout2. S týmito staršími hrami je to dosť problém. Na stolných pc väčšinou idú bez problémov, ale na notebookoch to je bieda. Neviem či za to môže to neštandartné širokouhlé rozlíšenie, alebo čo, plus sa to háda s novými windowsami, takže treba dosť experimentovať s nastavením kompatibility, hladať ten správny patch, robiť zmeny v ini súboroch atď.
Chvalabohu, že Fallout 1 a 2 má dosť verných a hlavne veľmi zručných fanúškov, ktorí robia patche a rôzne úpravy v podstate na každý nový windows.
Konečne sa mi podarilo rozbehnúť Fallout 2 na Win 7. Nejde to bezchybne, ale aspoň sa to spustí.
Zaujímavé, že na F3 si v podstate ani nespomeniem (a keď áno, tak nie v dobrom) a vôbec ma netrápi, že som ho nedohral, ale F2, aj keď má dobrých 12 rokov, je stále zábavný a znovuhrateľný. Škoda, že dnešné hry nie sú ani z tretiny také zábavné ako tieto staršie kúsky. Vývojári sa sústredia skôr na rôzne efekty, ktoré dovoľujú dnešné technológie, ale hry sú strašne lineárne a zjednodušené po všetkých stránkach.
Mimochodom nový Fallout:New Vegas, vzniká v dielni Obsidianu (kde pracuje pár členov bývalého Black Isle Studios), ALE pod taktovkou Bethe$dy. Uvidíme ako veľmi im dovolia odkloniť sa od konceptu F3 a priblížiť sa k pôvodným Falloutom. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rad Morra

125034 zlatých
|
Zaslal: po březen 08, 2010 3:42 pm Předmět: |
|
Tak jako ty s Falloutem 1 a 2, tak já mám to samé s Might & Magic 6,7 a 8. Ty hry jsem mohl hrát pořád. Taky jsem četl o tom novém Falloutu, no jestli zase nechají nakonec hrdinu zemřít, tak to mě takové hry nebaví.  _________________
  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
raider Moderator

40900 zlatých
|
Zaslal: po březen 08, 2010 6:15 pm Předmět: |
|
Ano, MM7 je ďalšie moje obľúbené rpg, ale nie je to tak dávno, čo som to prešiel na starom notebooku aj za temnú aj svetlú stranu. Škoda, že mi odišiel stroj skorej ako som spravil screeny so štatistikami. Chcel som ich sem uploadnúť ako som to spravil pri hre za Temnotu.
MM6 sa mi bohužiaľ nepodarilo rozbehnúť na žiadnom PC, odkedy vyšiel Win xp. Hral som to ešte na Win98 a pamätám si to iba matne. Ale viem, že MM6 mi utkvela v pamäti ako kurevsky dlhá hra  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rad Morra

125034 zlatých
|
Zaslal: po březen 08, 2010 7:29 pm Předmět: |
|
Je pravda, že MM6 je hodně dlouhá hra, ty dungeony byly v šestce svou velikostí nepřekonatelné.  _________________
  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rad Morra

125034 zlatých
|
Zaslal: út březen 09, 2010 3:36 pm Předmět: |
|
Dneska jsem si objednal Turoka za 199 Kč. Ještě jsem ho nehrál.  _________________
  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pol Morra

84848 zlatých
|
Zaslal: út březen 09, 2010 7:08 pm Předmět: |
|
Hlavne od toho veľa nečakaj, hra je to dobrá ale grafika už tak moc dobrá nie je, akurát dinosaurov ako keby robil niekto iný lebo sú aspon o triedu graficky vyššie ako celé okolie ... tiež je to asi jediná hra ktorú som hral, kde je nôž skutočnou zbraňou použiteľnou aj v neskorších fázach a ak je človek šikovný a má postreh, dá sa hra hrať skoro len s ním (nepriatelia idú dole na ranu)  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rad Morra

125034 zlatých
|
Zaslal: út březen 09, 2010 7:43 pm Předmět: |
|
No za ty prachy od toho nějak moc nečekám. Lidi ale mají u nás dost o tu hru zájem, protože není moc lehce k sehnání.  _________________
  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pol Morra

84848 zlatých
|
Zaslal: st březen 10, 2010 12:21 pm Předmět: |
|
Tu je celkom zaujímavá stránka so starými hrami, myslím, že väčšina aj ide stiahnuť a sú prispôsobené na nové systémy, zrovna ten odkaz je na fallout 1, som v robote takže som to neskúšal stiahnuť ale vyzerá to byť full hra (poprípade je tam možno menší poplatok, ako hovorím som v robote takže som neskúšal), je tam aj fallout 2  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
raider Moderator

40900 zlatých
|
Zaslal: st březen 10, 2010 12:53 pm Předmět: |
|
Dobrá stránka pole, len sa mi Fallout nechcelo kupovať, keď som si tie hry kúpil už tri krát (Kópií takýchto skvostov nikdy nieje dosť )
Cena nie je zlá, ale F2 sa mi už podarilo (s blbnúcou grafikou) rozbehnúť a som celkom spokojný.
Možno F1 by stál za kúpu, lebo s tým zatiaľ neviem pohnúť, ale ten zase moc nehrávam. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pol Morra

84848 zlatých
|
Zaslal: st březen 10, 2010 2:00 pm Předmět: |
|
A koľko to tam vlastne stojí? (ja som klikol len na to download ale ďalej som neklikal pre istotu) ... na steame boli jeden čas tiež za super cenu F1+F2+tactics, možno sa to tam oplatí viac (alebo na inom servri z ktorého je možné stiahnuť digitálne verzie) _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
raider Moderator

40900 zlatých
|
Zaslal: st březen 10, 2010 3:52 pm Předmět: |
|
| Tak konkrétne F1 by mal stáť 5,99$ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mudra Morra
24856 zlatých
|
Zaslal: st březen 10, 2010 5:22 pm Předmět: |
|
No místo by se i našlo, ale zase se mi to tam nehodí k tomu ostatnímu vybavení a výzdobě. Ale kdo ví, třeba si za čas taky nějaký meč pořídím a budu se divit jak to tam pasuje.
MM6 jsem ankonec nedohrál, což mě štvalo, protože už jsem byl kousek před koncem, ale díky tomu, že jsem hrál přeloženou verzi mi v jednom obrovském dungeonu nešlo vyplnit jakýsi text nějaké hádanky a zakysnul jsem na té technické chybě. Co se té rozlehlosti týče - bylo to místy možná až předimenzované, když člověk vlezl do podzemí a věděl, že bude několik hodin bojovat než se vůbec aspoň někam o kousek pohne. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rad Morra

125034 zlatých
|
Zaslal: čt březen 11, 2010 3:44 pm Předmět: |
|
Dneska tady zase už několik hodin sněží a sníh se opět na zemi drží. Musel jsem do Xzone pro Turoka a dost jsem v duchu nadával, protože teplo vypadá fakt jinak. Meče snad budu mít už zítra nebo pak až na začátku příštího týdne. Taky u nás byli dneska údržbáři a pročišťovali nám na potrubí teplé vody vodoměr. Docela ty údžbáře v bytě nemám rád, nadělají obvykle dost bordel a pak to musí Jarmila uklízet.  _________________
  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
raider Moderator

40900 zlatých
|
Zaslal: čt březen 11, 2010 4:45 pm Předmět: |
|
U nás tiež sneží, už som myslel, že sa to ukľudní a pomaly príde aj jar
Dnes som prešiel Max Payna celú hru za 1hodinu 46 minút
Pole, nevieš o nejakých slovenských onlineshopoch, kde by mali Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura? Zháňam túto hru už poriadne dlho a stále nič.
Našiel som ju síce v nejakom CZ shope, ale keď som si naposledy z Čiech objednal hru, tak to dosť dlho trvalo a na pošte mi tam dali nejaké vysoké príplatky za to, že to došlo zo zahraničia Síce mi na pár drobných nezáleží, ale zo Slovenska to príde asi rýchlejšie.
Dosť som o tej hre čítal, je to taký mix fantasy a technológie a vzhľadom na to, že má grafiku aj systém hrania podobný Falloutu, tak ma to určite bude baviť. Tuším aj Rad ju má doma (ale myslím, že ho moc neoslovila). |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Template/Skin (ChunkStyle) by Russellc (TheChunk.no-ip.com) Best viewed in Mozilla Firefox 0.8
Skin made by azazen (azazen@seznam.cz) - Orcish warlord skin